Firma de curatenie Friendly Cleaning Cluj:

0747-384.095 contact@friendlycleaning.ro

Despre noi

Noi dăm strălucire casei tale!
Contactează-ne!

Povestea noastră

Suntem o echipă tânără și dinamică care a luat naștere în 2014. Cu o vasta experienta in domeniul curateniei, ne angajam sa oferim servicii de curatenie profesionale care sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor nostrii.

Friendly Cleaning stă la dispoziția clienților cu o gamă variată de servicii: curățenie de întreținere, curățenie generală, curățenie după constructor, curățare tapițerii și mochete.

Compania noastră se adresează atât firmelor: birouri, spații comerciale, hale, saloane coafură cât și persoanelor fizice: apartamente, case, vile.

Personalul nostru este harnic, politicos, bine pregătit, rapid și atent la detalii.

Puterea noastră de adaptare şi flexibilitate ne ajută să concepem programe personalizate pentru fiecare client în parte. Ne bazăm pe calitatea serviciilor noastre și ne străduim să o menținem la standarde cât mai înalte.

Echipamentele utilizate de compania noastră sunt echipamente profesionale marca Karcher și Tenant.

Serviciile noastre

  • Curățenie birouri și spații comerciale
  • Curățenie rezidențială
  • Curățenie după constructor
  • Curățenie mochete și tapițerii

Reputație impecabilă

Experiența noastră dovedită de-a lungul anilor și calitatea ireproșabilă a serviciilor noastre reprezintă cartea noastră de vizită. Din acest motiv, o mare parte din clienții noștri vin prin recomandări.

Responsabilitate și expertiză

Echipa noastră este pregătită să presteze serviciile de curățenie cu o responsabilitate maximă și o atenție deosebită la detalii.

Legături durabile

Lucrăm pentru stabilirea unor relații solide, de durată cu clienții noștri. Aceștia sunt întotdeauna pe primul plan, pentru că dorim să ne clădim relațiile pe încredere și profesionalism.

Satisfacție garantată

Calitatea înaltă și gama diversă a serviciilor, prețul irezistibil și atenția la respectarea angajamentelor, sunt centrale în abordarea fiecarei lucrări, indiferent de mărime.

Folosim o gamă largă de echipamente profesionale

Karcher Professional NT-35/1-Ap

Karcher Professional NT-35/1-Ap

Karcher Professional

Karcher Professional

Karcher Processional BDS 43/180C

Karcher Processional BDS 43/180C

Karcher Processional T10/1

Karcher Processional T10/1

Echipamentele utilizate de compania noastră sunt echipamente profesionale marca Karcher și Tenant.

Clienții noștri

AMYDYA HR PRO SRL

“Am ales să colaborăm cu compania FRIENDLY CLEANING S.R.L. ca furnizor de servicii de curățenie, datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței. Totodată, echipa FRIENDLY CLEANING S.R.L., prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre punctuale legate de serviciile de curățenie.”

Clientă, review pe Facebook

“Oameni frumoși și harnici ce au lăsat în urma lor o casa atât de curată încât ne gândeam să plecăm de acasă, ca să nu o murdărim (au șters chiar și frunzele plantelor)”

Clientă, review pe Facebook

“Personal foarte draguț, servicii excelente, îi recomand cu drag!”

Clientă, review pe Facebook

“Servicii excelente! Profesionalism…… Recomand cu încredere!”